Tillbaka till startsidan

Följ Ebab

Per Törnqvist ny affärsområdeschef på Ebab

Pressmeddelande   •   Apr 20, 2018 10:16 CEST


Per Törnqvist tillträdde den 1 april i rollen som affärsområdeschef då Ebab fortsätter organisera sig för framtiden. Per har arbetat på Ebab sedan 1994 och kommer i sin nya roll på Ebab i Stockholm ansvara för ett nytt affärsområde med spetskompetens inom projektutveckling från tidiga skeden till genomförande; en miljöavdelning som fokuserar på bland annat klassningar av byggnader, social hållbarhet och ekosystemtjänster; samt en kalkylavdelning med fokus på kalkyler för ekonomisk styrning, tekniska inventeringar för underhållsplaner och rådgivning vid tekniska ekonomifrågor.

– Ebab skapar förutsättningar för en hållbar och bättre framtid, vi fortsätter utveckla våra processer och erbjudanden för att nå vår vision. Per har varit med på Ebabs resa under en längre tid och jag ser fram mot att han ska leda det nya affärsområdet framåt, säger Katrin Dahlström, VD på Ebab i Stockholm.

– Vi stöttar och konsulterar våra kunder att göra val som minimerar miljöbelastning idag och för framtiden. Våra specialister inom miljö, kalkyl och projektutveckling har en aktiv roll som rådgivare kring faktorer som påverkar projektets ekonomi och hållbarhetsprofil. Vi vill utöka vårt härliga team och söker därmed fler medarbetare, säger Per Törnqvist, affärsområdeschef Projektutveckling.

Ebab förvandlar idéer till en bättre verklighet. Genom kompetens och tankekraft, samt förståelse för hantverket i genomförandet, är vi en lyhörd och engagerad partner. Vårt erbjudande omfattar affärs-, stads-, fastighets- och projektutveckling samt genomförande och förvaltning. För oss är det ett självklart mål är att alltid sträva mot hållbara slutresultat i våra projekt. Bland våra många återkommande kunder märks statliga fastighetsägare, allmännyttiga bostadsbolag, börsnoterade fastighetsbolag samt investerare.

Ebab sysselsätter närmare 250 människor och verkar främst i Storstockholm.