Tillbaka till startsidan

Följ Ebab

Kvalitetssäkring genom intern utbildning – från idé till en bättre verklighet

Nyhet   •   Maj 24, 2019 09:05 CEST

Ellinor Olsson, hållbarhetschef samt Veronica Malmgren, verksamhetsutvecklingschef, Ebab i Stockholm

Ebabs sätt att arbeta är ett utbildningsprogram som ingår i Ebabs projektstyrning av uppdrag. Genom frågor och diskussioner skapas en högre förståelse och delaktighet för styrningen av Ebabs alla uppdrag, stora som små. Utbildare är Ellinor Olsson, hållbarhetschef, och Veronica Malmgren, verksamhetsutvecklingschef, som båda har mångårig erfarenhet av projektstyrning. Utbildningsprogrammet pågår under ett halvår och varvas med interna gästföreläsare.

På Ebab är målen att genomföra alla uppdrag med högsta kvalitet, det uppfylls genom att vi lever efter Ebabs kärnvärden, att vara lyhörda, målmedvetna, nytänkande och långsiktiga. Den interna utbildningen i Ebabs sätt att arbeta visar vilka vi är, vad vi står för, hur vi arbetar och vilken vår riktning är. Utbildningen bidrar till att stärka varje medarbetare i sin konsultroll och tydliggöra ansvar och åtaganden.

Ebab utvecklar även medarbetarna genom De 7 goda vanorna, som speglar både Ebabs sätt att arbeta och vara. Ebab har i snart 10 år utbildat medarbetare i ledarutveckling och är stolta över att hållbarhet och långsiktighet är en självklar del av Ebabs kultur!